Loading...

Kerstman baardstel

Een kerstman baardstel voor de echte Kerstman. Met dit haarwerk lijkt het alsof je rechtstreeks uit de Amerikaanse feelgood Kerstfilm stapt.

Al onze kerstman baarden en pruiken zijn met de hand gemaakt en we gebruiken de mooiste kwaliteit Jak haar. Jak haar is echt haar, het baardstel kan dus altijd weer door ons opnieuw in model gebracht worden. Alle haren zijn met de hand vastgeknoopt op echte filmtule. Filmtule is een heel fijnmazig materiaal en als we deze plakken op de huid met een goede huidlijm dan zien we dat fijnmazige materiaal bijna niet meer. De haartjes komen dan echt uit de huid gegroeid. Het haarwerk draagt heel licht en je zal het nauwelijks voelen.

De pruik is gemaakt op een rekbaar montuur en is daardoor geschikt voor (vrijwel) alle hoofdmaten. De kerstman baard heeft een kin montuur die mooi om je eigen kin past. Met het speciale antislip elastiek blijft je baard goed zitten.
Voor wat betreft het model, wij stijlen de baard naar jouw wens. Wil je krullen of een meer natuurlijke uitstraling? Bijna alles is mogelijk.

Maatwerk

Dit haarwerk wordt op maat afgemaakt, naar jouw wens. Bij dit haarwerk leveren we een pruik, baard, snor en wenkbrauwen. Aanschaf via de webshop is niet mogelijk: voor dit baardstel maak je eenvoudig een pasafspraak via Sint de Vakwinkel . Dit Sinterklaas baardstel is een top product en wordt voor jou op maat afgemaakt, dus niet direct uit voorraad leverbaar. Houd er rekening mee dat dit even kan duren. Het is belangrijk om te beseffen dat geduld nodig is. Want haastwerk daar doen we niet aan bij Sinterklaaskrullen, wij gaan voor topkwaliteit.

 1.195,00

Scroll naar boven