Vind antwoord op uw vraag

Op dit moment is het erg druk. Omdat we u goed én snel willen helpen, hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zo vindt u sneller een antwoord, en nemen we wat druk weg bij onze collega’s. 

Zorg dat het onduleerformulier bij je baard in de doos zit. Zo kunnen wij zien welke baard van jou is. Via de mail ontvang je van ons een bevestiging.
 
Verzend een baardstel in een nette en stevige doos. Voeg het onduleerformulier toe en schrijf op doosjes met wenkbrauwen en snorren heel duidelijk je naam. Verzend je baardstel altijd verzekerd en aangetekend.
 
Wij hebben een gemiddelde verwerkingstijd van 4 tot 5 maanden. Wij verwerken baardstellen op datum van binnenkomst. Het kan zijn dat er meer moet gebeuren dan alleen onduleren, zoals een nieuw elastiek of ander reparatiewerk. Ook dat pakken wij dan direct op.
 
Wij kunnen helaas geen rekening houden met fotoshoot of film producties. Wij hebben wel een spoedtarief. Neem hiervoor contact met ons op via ons contact formulier
 
 
De TV Mastix is een hele fijne lijm. Deze heeft iets meer flexibiliteit en droogt geheel mat op. zodoende heb je geen glimmende randen van de lijm.
 
Ook de Mastix P is een hele fijne lijm. Deze zorgt voor net even meer zekerheid. Mooi transparant en zeker als je wat gaat zweten een heel goede lijm.
 

Voor het schoonmaken van je baard raad ik de Beard Cleaning Solutions van Kryolan aan. Eenvoudig de lijm verwijderen uit je baard zonder dat het een witte waas achter laat.

Voor het aanmeten van een maatwerk baardstel E1 maken we een persoonlijke afspraak. Dan kan ik alle maten goed opmeten en bespreken we de wensen.
 
De E2 kan online besteld worden waarna ik contact opneem voor de maten van de snor en wenkbrauwen.
 

Ja, als u particulier een baardstel aanschaft dan betaald u hier de BTW over. Wanneer u een baard aanschaft namens een bedrijf dan is de BTW verlegd en gelden er andere regels. Neem in dit geval contact met ons op.

Wij verkopen prachtige baardstellen in meerdere prijsklassen. Wij bieden onze klanten graag een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen bieden wij geen tweedehands baardstellen aan.

De mooiste Pietenpruiken bieden we aan, zowel met prachtige tule rand als op vastmontuur. Helaas is er nog geen moment geweest om hiervan product foto te maken. Op Sint – de vakbeurs kun je onze modellen passen.

Jazeker, ik maak ook kerstmanbaarden. Onze kerstman baarden zijn allemaal verschillende modellen en wel allemaal op filmtule.

Een kerstman baard is veel klant specifieker dan een Sinterklaas baard. De kerstmanbaard kan in verschillende modellen worden opgemaakt. Hierdoor hebben we hier ook nog geen foto’s van. Benieuwd? Neem even contact op.

Ik geef kleine privé  workshops. De kosten hiervoor zijn 150 euro per uur. Neem hiervoor contact met me op.
 
Veel gestelde vragen Mark Aaij Sinterklaas

Heb je onze zoekfunctie al geprobeerd?

Vul je hieronder in wat je zoek. Wellicht ben je dan al geholpen.

Staat uw vraag en antwoord er niet tussen?

We hebben ons best gedaan zoveel mogelijk van de vragen te beantwoorden. Toch kan het zo zijn dat je met een vraag zit die hier niet tussen staat. Stuur ons in dat geval een bericht. Op onze contactpagina kun je eenvoudig een bericht sturen. We proberen je bericht dan zo snel mogelijk te beantwoorden.