Gedreven door de passie voor de echte Sinterklaas ben in in 2006 mijn bedrijf begonnen. Het onduleren en leveren van haarwerken is nu mijn grootste bezigheid.

Onduleren doe ik met stevige slagen. Ik geloof in stevig geonduleerde baardstellen die een flink aantal dagen gedragen kunnen worden zonder al te grote problemen als splijten en pluizen. Ik lever topkwaliteit, als je houdt van echte diepe slagen en je wilt er een lange tijd mee doen dan ben je bij mij op het juiste adres.
Baardstellen worden allemaal gewassen, geconditioneerd, ingerold en geonduleerd op ambachtelijke wijze met onduleertangen.

Ik hou van korte lijnen in persoonlijk contact. Aangezien ik geen winkel ben en de activiteiten vanuit mijn atelier aan huis doe vraag ik altijd de dozen voor onduleren naar mij te versturen. Voor nieuwe baardstellen maken we persoonlijke afspraken.

Lijmresten verwijderen doe ik niet. Een ieder kan zijn eigen lijmresten verwijderen met Aceton of lijmverwijderaar. Gebruik geen bio-aceton of nagellakverwijderaar. Gewoon pure aceton of de lijmverwijderaar van Studio Bessels.

Ik heb beperkt plek voor nieuwe klanten. Heb je na het zien van foto’s interesse in mijn diensten neem dan contact op via de contact pagina.