Klantervaringen

Sinterklaasaktie Uithoorn

15 Sinterklazen

Wij zijn een Sinterklaasvereniging met ongeveer 200 vrijwilligers waarvan 15 Sinterklazen. De opbrengsten die wij met onze sinterklaasbezoeken behalen gaan naar goede doelen in onze eigen regio. Ik ben al meer dan 38 jaar betrokken bij onze organisatie en ben verantwoordelijk voor de grime van onze sinterklazen.
Sinterklaasaktie Uithoorn Sinterklaaskrullen
Ruim 10 jaar geleden kwam ik bij Mark terecht. Ik werd daar met een warm welkom binnen gehaald. Ik keek mijn ogen uit want wat een mooie haarwerken en wat een liefde voor Sinterklaas. Mark is een man met gouden handen en weet overal een mooie krul in te maken. Niet alleen de baardstellen onduleert hij mooi, ook de staf van sinterklaas is een juweeltje. Hij houdt ieder jaar onze baardstellen bij en daarvoor ontvangen wij als vereniging vele complimenten van ouders dat Sint er zo mooi uitziet. Dus een groot compliment voor sinterklaaskrullen, hij is voor ons de beste.

Esther de Vries

Sinterklaasaktie Uithoorn

Ook samenwerken?

Bij Sinterklaaskrullen werken we graag samen om de mooiste Sinterklaas neer te zetten. We onderhouden dan ook al vele jaren de baarden voor Sinterklaaskaktie Uithoorn. Bekende en minder bekende namen werken graag met de haarwerken van Sinterklaaskrullen. Mark doet er alles aan om de Sint de perfecte looks en geloofwaardige uitstraling te geven. Wil jij ook samenwerken? Stuur ons eens een bericht, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.