Kerstman baard

Ook voor de echte kerstman hebben wij prachtige baardstellen. Elk gezicht is anders en dat weten we. Daarom vinden wij het belangrijk om jou te begeleiden en adviseren bij de aanschaf van jouw nieuwe baard.

Mark met Kerstman baardstel aanmeten Sinterklaaskrullen

het baardstel

Al onze kerstman baarden en pruiken zijn met de hand gemaakt en geknoopt met het allermooiste jakhaar. De pruik is gemaakt op een rekbaar montuur en is daardoor geschikt voor (vrijwel) alle hoofdmaten. De kerstman baard heeft een kin montuur. Voor wat betreft het model, wij stijlen de baard naar jouw wens. Wil je krullen of een meer natuurlijke uitstraling? Bijna alles is mogelijk.

Een baardstel van hoge kwaliteit

Een baardstel van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring werken wij met de beste materialen om de perfecte baardstellen te creëren. Het zit ‘m bij ons in de kleine dingen, die je juist níet ziet! Maar wel opmerkt. Zo gebruiken we de mooiste en fijnste filmtule, waardoor het lijkt alsof de haren rechtstreeks uit de huid groeien. Ook gebruiken we elastiek dat niet afzakt. Zo ga jij altijd met een gerust hart op pad. Onze baardstellen worden duurzaam gemaakt en gaan daarom jarenlang mee, wel zo fijn.

kerstman baard Sinterklaaskrullen

Stap 1

Het baardstel aanmeten

Tijdens ‘Sint de Vakwinkel’ kun je onze verschillende modellen baardstellen proberen. We bespreken jouw wensen en adviseren je graag over de verschillende producten. Als je een keuze hebt gemaakt, leggen we deze vast. Daarmee gaan we dan aan de slag.

Stap 2

De doorpasafspraak

Tijdens deze afspraak pas je het baardstel, inclusief snor en wenkbrauwen. Samen kijken we of alles goed past en of al jouw wensen zijn verwerkt. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan passen we dit voor je aan voordat je het eindproduct ontvangt. Ons belangrijkste doel is dat jij tevreden bent met het resultaat.

Stap 3

Het eindproduct

Op het moment dat je baard helemaal voldoet aan jouw wensen, kun je de baard komen op halen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we de baard opsturen.

Stap 4

Het onderhoud

Wil je in de praktijk tips over het plakken, grimeren en/ of bijhouden van je baardstel?
Volg dan een van onze ‘Sint de Vaklessen’ om alles hierover te weten te komen. Of bekijk de instructievideo’s

Bekijk onze relevante producten

Scroll naar boven