Tv- en Filmproducties

Mark Aaij: De grimeur voor jouw Sinterklaas of Kerstman productie

Grimeur van Sinterklaas

Tijdens de opnames van jouw productie voor film of TV wil je maar één ding: een geloofwaardige Sint op het witte doek. Bij Sinterklaaskrullen geven we Sinterklaas de uitstraling die hij verdient. Wij houden het sprookje graag levendig. Sint moet er op en top uitzien, met prachtige krullen in zijn baard en in de staf. Als de camera op de Sint staat, wil je dat het er realistisch uitziet. Grime en make-up prachtig verfijnd, waardoor het nauwelijks opvalt met haartjes die zo recht uit het gezicht groeien.

Sinterklaas grimeur

Van baardstel tot kostuum

Mark Aaij is de specialist op het gebied van grime voor Sinterklaas, Pieten en Kerstman. Mark kan als grimeur jou volledig ontzorgen over de looks van de Sint. Hij adviseert en zorgt voor de mooiste haarwerken voor de Sint. Met zijn jarenlange ervaring zorgt Mark voor een meerwaarde op jouw set. 

Bij Sinterklaaskrullen zorgen we voor meer dan een prachtige baard en prachtige staf. Hier hebben we alles aanwezig voor de echte uitstraling van Sinterklaas. Voor TV producties kunnen we de complete Sint look verzorgen. Prachtige kostuums voor Sinterklaas en Pieten zijn bij ons aanwezig.

Direct op zoek naar een grimeur

Benieuwd wat wij voor jullie show of productie kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op. We denken graag met je mee.