De echte staf van Sinterklaas

Sinterklaas-en-piet-tekening

Handgebogen staf compleet op maat

Jaren geleden was Mark Aaij aanwezig tijdens 1 van de opnamedagen van de Club van Sinterklaas, waar hij de enige echte Bram vd Vlugt ontmoette. Mark kreeg toestemming van Bram om zijn stafkrul over te trekken. Zo kon de exacte kopie na gemaakt worden. “Alles beter dan de lelijke eikelstaf”: waren de woorden van Bram zelf. Het lukte om deze staf na te maken en sinds dat moment is de enige echte kopie van de staf van Bram verkrijgbaar bij Sinterklaaskrullen. De echte Sinterklaas heeft natuurlijk ook de staf bij zich die bij zijn uitstraling hoort. De staf is het kenmerkende sieraad van de echte Sinterklaas. Het buigen van de krul doe ik allemaal met de hand. Met een speciale mal, een brander, vulzand en tijd en liefde buig ik enkele krullen per jaar. Het is geen serieproductie, we doen namelijk ook nog iets met baarden en ook dat vraagt de nodige tijd. Bij Sinterklaaskrullen maken we de enige echte staf van Sinterklaas helemaal met de hand, dus wanneer jij hem bestelt in de webshop neem ik contact op om jouw maat van de stafsteel af te spreken.

Meer weten?

We beantwoorden natuurlijk graag al je vragen. Ook geven we workshops waarin we dieper in gaan op alle tips en tricks. Wil jij de uitstraling van de echte Sint krijgen? Dan ben je hier goed. We helpen je graag de juiste producten vinden om een geloofwaardige versie van Sinterklaas neer te zetten.

Altijd op de hoogte !

Het laatste nieuws omtrent producten, workshops of onderhoud van je baardstel direct op je mail. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsberichten.

Altijd op de hoogte

Vul je gegevens in en je ontvangt binnenkort het eerste nieuws.