Klantervaringen

Carlo Boszhard

Een appje van Carlo

Een appje van Carlo met de vraag; ik ben opzoek naar een tv baard, is het begin van ons contact. Tijdens de eerste afspraak in mijn atelier blijkt wat voor Sint-fan Carlo is. Hij heeft jarenlang met wijlen Bram van der Vlugt gewerkt en weet van alles te vertellen over de ontmoetingen met de tv Sinterklaas. We kiezen voor baardstel model E2. Dit baardstel gaat makkelijk over Carlo zijn eigen baard heen. Er was al een Bram kostuum gekocht en toch wilde Carlo het liefste het kostuum van Adrie. Dat zou meer bij hem passen, de stem van Adrie tovert hij zo uit zijn repertoire als stemacteur. We maken contact met Sander Klugt van S&P Exclusief die voor Carlo een prachtig Adrie kostuum maakt. De Adriestaf komt vanzelfsprekend bij mij vandaan. Over de krullen van de baard is even een ander idee, Adrie had niet zoveel krullen. Als dan de baard met wat minder krullen omgaat blijkt toch dat de baard opgemaakt in de Bram look meer in de smaak valt. Een klein gevoel had ik al daarbij en ik had het baardstel die we eerder afgepast hadden nieuw opgemaakt klaar liggen.
Carlo Boszhard Mark Aaij Sinterklaaskrullen
Carlo Boszhard
Een krul voor Sinterklaaskrullen. Mark heeft mij geweldig geholpen aan een prachtige baard voor de Sint. Eerst wilde ik minder krul toen weer meer. Mark ging door tot ik tevreden was. Dank voor je vakmanschap Mark!

Carlo Boszhard

TV presentator

Ook samenwerken?

Bij Sinterklaaskrullen werken we graag samen om de mooiste Sinterklaas neer te zetten. Zo kunnen we de samenwerking met Carlo Boszhard uniek noemen. Bekende en minder bekende namen werken graag met de haarwerken van Sinterklaaskrullen. Mark doet er alles aan om de Sint de perfecte looks en geloofwaardige uitstraling te geven. Wil jij ook samenwerken? Stuur ons eens een bericht, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Sinterklaas Carlo Boszhard