Klantervaringen

Boekdesint.nl

Wat doet Boekdesint.nl

Sinds 2011 beheren zij de agenda van de Sint. Boekdesint.nl brengt Sinterklaas naar bedrijven, theaters, events & mediaproducties. Met de beste looks, sterke acteurs en energieke shows geven zij een professionele invulling aan sinterklaasfeesten door heel Nederland. “De leukste job die er is”: zo staat op hun website omschreven. Boekdesint.nl heeft een missie: “het sinterklaasfeest zo mooi mogelijk tot leven brengen. Wij houden van Sinterklaas en van alles wat daarbij hoort. Met een frisse blik en positieve energie.” Sinterklaas is een ijdele man. Vooral als het om zijn baard gaat. Bas van Boekdesint.nl vertelt graag over de samenwerking.
Sinterklaaskrullen Boekdesint Sinterklaas Jochem van Gelder
Bas van den Brink Boekdesint.nl Sinterklaaskrullen
Sinterklaaskrullen is een bedrijf met passie voor Sinterklaas. En dat zie je. Sinterklaaskrullen levert prachtige kwaliteit haarwerken, staffen en onduleerwerk voor een toegankelijke prijs. Mark legt in alle rust uit hoe je met het haarwerk om moet gaan en hoe je het lang mooi houdt. Dat is heel prettig. Ook tijdens een (film)productie is Mark een fijne aanwezigheid. Hij werkt snel, secuur en hij en zijn team zijn een fijne aanwezigheid. Denk je aan de krullen van de Sint dan denk je natuurlijk aan Sinterklaaskrullen. Aanrader!

Bas van den Brink

Managing Director, Boekdesint.nl

Samenwerken

Bij Sinterklaaskrullen werken we graag samen om de mooiste Sinterklaas neer te zetten. Zo is de samenwerking met BoekdeSint uniek te noemen. Bekende en minder bekende namen werken graag met de haarwerken van Sinterklaaskrullen. Mark doet er alles aan om de Sint de perfecte looks en geloofwaardige uitstraling te geven. Wil jij ook samenwerken? Stuur ons eens een bericht, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Boekdesint Sinterklaaskrullen