Jouw baard heeft onze zorgen

Baarden vol atelier

Alleen perfect geonduleerde baarden

Sinds februari 2022 heeft Sinterklaaskrullen een enorme groei doorgemaakt. Halverwege dit jaar ben ik definitief gestopt bij mijn vorig werkgever om nog meer te focussen op die passie om Sinterklaas een mooiere uitstraling te geven. Vanaf dat moment is het hier geen dag rustig geweest. Zelfs na een melding dat we vol zitten en stoppen met aannemen van baarden, bleef de pakketbezorger komen met dozen vol baarden. Op dit moment kunnen we daardoor niet anders concluderen dat het onduleerwerk wat achterloopt. 

De vele whatsapp berichten met vragen of de baard al klaar is voor de tussentijds geplande fotoshoot geven aan dat er sneller gewerkt moet worden. Toch kost het 6 uur om een baard te onduleren: van het wassen, conditioneren, inrollen, drogen, krullen, inpakken en naar het postkantoor.

Zo af en toe komt plots wat onvoorziene vertraging: Soms maak je een doos open met meerdere baarden vol met lijm of zonder naam van de afzender. Een ander moment lukt een baard even niet en zit de slag niet mooi recht, dan wordt de baard opnieuw gewassen. Last van een stroomstoring of een defecte droogkast. Bestellingen bij leveranciers die niet op tijd geleverd worden of heel anders blijken dan verwacht. 

Het Sinterklaas seizoen staat voor de deur: We snappen dat je niet kunt wachten om weer in die rol van Sint te kruipen. Na Corona is het prachtig om weer foto’s en video’s te maken. Helaas is onduleren niet even 1 handeling, maar neemt het veel tijd in beslag. We gaan hier alleen voor een topproduct. Een baard gaat hier niet eerder weer weg dan wanneer die écht mooi is. Besef wel, dat je niet de enige bent die nog wacht op zijn baard. Voor de intocht op 12 november heb je hem weer prachtig geonduleerd in huis. Heb nog even geduld en hou me heel.

Sinterklaas grimeur

Meer weten?

We beantwoorden natuurlijk graag al je vragen. Ook geven we workshops waarin we dieper in gaan op alle tips en tricks. Wil jij de uitstraling van de echte Sint krijgen? Dan ben je hier goed. We helpen je graag de juiste producten vinden om een geloofwaardige versie van Sinterklaas neer te zetten.

Altijd op de hoogte !

Het laatste nieuws omtrent producten, workshops of onderhoud van je baardstel direct op je mail. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsberichten.