Welkom bij Sinterklaaskrullen.

Gedreven door de passie voor de echte Sinterklaas ben in in 2006 mijn bedrijf begonnen. Het onduleren en leveren van haarwerken is nu mijn grootste bezigheid.

Onduleren doe ik met stevige slagen. Ik geloof niet in termen als “natuurlijke look” of krullen in stijl haar. Ik geloof in stevig geonduleerde haarwerken die een flink aantal dagen gedragen kunnen worden zonder al te grote problemen als splijten en pluizen. Ik hou niet van nonsens verhalen zoals geen haarlak gebruiken of het haarwerk is te dik en die krul ik niet.

Ik lever topkwaliteit, als je houdt van echte diepe slagen en je wilt er een lange tijd mee doen dan ben je bij mij op het juiste adres.

Ik hou van korte lijnen in persoonlijk contact. Aangezien ik geen winkel ben en de activiteiten vanuit huis doe vraag ik altijd de dozen voor onduleren naar mij te versturen. Voor nieuwe haarwerken maken we persoonlijke afspraken.

Lijmresten verwijderen doe ik niet. Een ieder kan zijn eigen lijmresten verwijderen met Aceton of lijmverwijderaar. Gebruik geen bio-aceton of nagellakverwijderaar. Gewoon pure aceton of de lijmverwijderaar van Studio Bessels.

Ik heb beperkt plek voor nieuwe klanten. Heb je na het zien van foto’s interesse in mijn diensten dan hoor ik je graag via: info@sinterklaaskrullen.nl

Tags:

Comments are closed

BEDRIJFSGEGEVENS:

Sinterklaaskrullen
Mark Aaij
Zevenhuizerlaan 100
1851MZ Heiloo

Kamer van Koophandel: 37164176
BTW nummer: Nl002098084B16

Ons Privacy Beleid
Ons Cookie beleid

Onze voorwaarden zijn op te vragen via info@sinterklaaskrullen.nl