sinterklaaskrullen

Sinterklaaskrullen nodigt u uit op deze pagina.

Gedreven door de passie voor de echte Sinterklaas ben in in 2006 mijn bedrijf begonnen. Het onduleren en leveren van haarwerken is nu mijn grootste bezigheid.

Onduleren doe ik met stevige slagen. Ik geloof niet in termen als “natuurlijke look” of krullen in stijl haar; ik geloof in stevig geonduleerde haarwerken die een flink aantal dagen gedragen kunnen worden zonder al te grote problemen als splijten en pluizen. Van nonsens verhalen zoals geen haarlak gebruiken of het haarwerk is te dik en die krul ik niet, daar hou ik niet van.

Ik lever topkwaliteit, als je houdt van echte diepe slagen en je wilt er een lange tijd mee doen dan ben je bij mij op het juiste adres.

Waar ik van hou zijn korte lijnen in persoonlijk contact. Aangezien ik geen winkel ben en de activiteiten vanuit huis doe vraag ik altijd de dozen voor onduleren naar mij te versturen. Voor nieuwe haarwerken maken we persoonlijke afspraken.

Lijmresten verwijderen doe ik niet. Een ieder kan zijn eigen lijmresten verwijderen met Aceton of lijmverwijderaar. Gebruik geen bio-aceton of nagellakverwijderaar. Gewoon pure aceton of de lijmverwijderaar van Studio Bessels.

Sinterklaaskrullen heeft beperkte plek voor nieuwe klanten.

Heb je na het zien van foto’s interesse in mijn diensten dan hoor ik je graag via: info@sinterklaaskrullen.nl

 


Dit artikel geeft een antwoord op de vragen:
1. Wie is Sinterklaaskrullen,
2. Wat is onduleren,
3. Hoe kan ik u bereiken voor uw diensten.

Tags:

Comments are closed

BEDRIJFSGEGEVENS:

Sinterklaaskrullen
Mark Aaij
Zevenhuizerlaan 100
1851MZ Heiloo

Kamer van Koophandel: 37164176
BTW nummer: Nl002098084B16

Ons Privacy Beleid
Ons Cookie beleid

Onze voorwaarden zijn op te vragen via info@sinterklaaskrullen.nl

Abonneer je op nieuwe berichten
Door Steunpunt Almere in opdracht
RSS
Follow by Email