Sinterkerstmarkt

SinterkerstmarktSinterkerstmarkt: kerstman baardstellen, pietenpruiken en elfenpruiken.

Op zaterdag 5 september in Gorinchem vond de 2de editie van de Sinterkerstmarkt plaats; het is een markt waar zowel amateurs als professionals kunnen staan met hun producten. Hierbij kon je groothandel artikelen verkopen maar ALLEEN als bijzaak.

Deze markt werd georganiseerd door www.sintensanta.nl

Ook Sinterklaaskrullen liet zich dit jaar zien op de Sinterkerstmarkt. Omdat we het de afgelopen jaren iets rustiger aan zijn gaan doen met ons bedrijf Sinterklaaskrullen maar weer volop aan de slag zijn gegaan, was dit een fantastische mogelijkheid om ons gezicht eens te laten zien.

De markt was zeer goed georganiseerde en drukbezochte markt, er werd rekening gehouden met de Corona richtlijnen. We hebben onze kwaliteiten met betrekking tot onduleren van baardstellen goed kunnen laten zien.
We hadden een aantal Sinterklaas baardstellen mee genomen en verschillende stylen van wenkbrauwen en snorren.

Speciaal voor deze markt hadden we 1 kerstman baardstel meegenomen en een aantal pietenpruiken op filmtule. Het baardstel voor de kerstman is geïnspireerd op de film Santa Clause.

We waren zeer verrast dat er een behoorlijke belangstelling te zijn voor het kerstman baardstel en voor de pietenpruiken op filmtule. Reden genoeg om na te denken over het verder ontwikkelen van speciale pruiken en haarwerken voor de decembermaan. Binnenkort gaan we hiervan foto’s maken en uiteraard worden ze op deze website geplaatst.

Al met al was het een mooie Sinterkerstmarkt; we hebben ons prima vermaakt, we hadden veel bezoekers bij onze kraam en daarom is het zeker voor herhaling vatbaar. We zijn dus weer helemaal terug!

 


Dit artikel geeft een antwoord op de vragen:
1. Wanneer was de Sinterkerstmarkt?
2. Onduleren baarstellen, wat is dat?
3. Welke kwaliteiten heeft Sinterklaaskrullen?

Comments are closed

BEDRIJFSGEGEVENS:

Sinterklaaskrullen
Mark Aaij
Zevenhuizerlaan 100
1851MZ Heiloo

Kamer van Koophandel: 37164176
BTW nummer: Nl002098084B16

Ons Privacy Beleid
Ons Cookie beleid

Onze voorwaarden zijn op te vragen via info@sinterklaaskrullen.nl

Abonneer je op nieuwe berichten
Door Steunpunt Almere in opdracht
RSS
Follow by Email