Nieuw Sinterklaas baardstel op filmtule

Zoekt u een baardstel voor Sinterklaas?
Wij leveren een ontzettend mooi baardstel/baardwerk, handgemaakt en op echte filmtule.
Het baardwerk is op echte filmtule geknoopt waarbij de indruk ontstaat dat na aanbrengen het haar echt uit het gezicht groeit.

De baardstellen die ik lever zijn semi-maaktwerk. Het is geen echt maatwerk, daar is 1 collega gespecialiseerd in.
Mijn baardstellen zijn modellen die ik in het buitenland laat maken als halffabricaat. Wel op echte filmtule en met 1ste klas jak haar. 1 Klas jakhaar is niet alleen een hele mooie kwaliteit. Het is belangrijk dat alle haren in dezelfde groeirichting in de baard, pruik, snor en wenkbrauwen gebruikt zijn. Als dit door elkaar in een haarwerk verwerkt wordt dan kan het gaan klitten en zijn de onduleer slagen er veel slechter in te krijgen.
Het afmaken van de baardstellen doe ik zelf. Dat betekend dat ik zelf de contourlijnen knoop, ieder gezicht is namelijk anders. Elk haartje wordt met de hand met een speciale knoopnaald vastgeknoopt op de fijne tule. Samen met u bekijken we hoe u het haar uit uw gezicht wilt laten komen.
Op deze manier kan ik een baardstel leveren die past bij het gezicht en prijs technisch aantrekkelijk is. Voor een nieuw baardstel maken we ook persoonlijke afspraken waarbij we samen kijken naar de wensen voor de contourlijnen, de dikte van de baard of pruik, het model van de snor en wenkbrauwen. Ook de kleur kan aangepast worden naar bijvoorbeeld iets geler voor een natuurlijke uitstraling.

Film tule heb je tegenwoordig in vele soorten. Tule is een heel fijnmazig en stevig materiaal waarop ieder haartje met de hand geknoopt wordt. Je hebt Zwitsers tule, Frans tule, front tule etc, het is belangrijk dat het wel het goede materiaal is. Er zijn tegenwoordig baardstellen uit China op de markt gebracht die gemaakt zijn op een namaak tule; deze zijn groffer en kwetsbaarder. De filmtule die gebruikt is voor het Sinterklaas baardstel is heel fijn, huidskleurig en onzichtbaar bij het aanbrengen. U hoeft dus minder lijm te gebruiken.

Het baardstel geeft een heel fijn draagcomfort. De mimiek, het bewegen van de mond voelt veel prettiger dan een baardstel op katoenen montuur.

Het baardstel/baardwerk wordt prachtig geonduleerd en naar uw eigen wensen geleverd in nette bewaardoos. Prijs vanaf € 995 euro.

Voor interesse voor nieuw baardstel/baardwerk voor Sinterklaas kunt u contact opnemen via de contactpagina. Koopt u bij mij een Sinterklaas baardstel dan sta ik ook garant voor het onderhoud.

 

nieuw baardstel


Lees ook ons blog! https://sinterklaaskrullen.nl/blog/

Door Steunpunt Almere in opdracht
RSS
Follow by Email